Μετάφραση // Translate


* Αρκαδία ένας δημοφιλής προορισμός*

Καούρ' εκάνατε - Καλώς Ήρθατε στην Αρκαδία

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση για την πρόσληψη ενός (1) νέου εργαζομένου στην προστατευόμενη περιοχή του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού


FDPARNONAS.jpg



Θέμα: Ανακοίνωση για την πρόσληψη ενός (1) νέου εργαζομένου στην προστατευόμενη περιοχή του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού
Προς: press@fdparnonas.gr
Σας προωθούμε την ανακοίνωση του Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού για την πρόσληψη ενός (1) νέου εργαζομένου στην προστατευόμενη περιοχή του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού.
Για οποιαδήποτε πληροφορία παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,

Πανταζή Αικατερίνη
Ξεναγός Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Άστρους
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Τμήμα Πληροφόρησης Εκπαίδευσης & Δημοσιότητας
Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου ΜουστούΆστρος Αρκαδίας, Τ.Κ. 22001
Τηλ.: 27550 22021 εσωτ. 5, Φαξ: 27550 22806
Email: press@fdparnonas.gr
Web: www.fdparnonas.gr


 FDPARNONAS.jpg
Άστρος, 17/7/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: Ανακοίνωση για την πρόσληψη ενός (1) νέου εργαζομένου στην προστατευόμενη περιοχή του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού

Με στόχο την ενημέρωση παντός ενδιαφερομένου, ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού (ΦΔΟΠΥΜ) ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Η Διοίκηση του Φορέα, θα προβεί τις επόμενες ημέρες στη δημοσίευση ανακοίνωσης για την πρόσληψη προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (πλήρους απασχόλησης), ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού» με κωδικό MIS 296761, που υπάγεται στον άξονα 9 «Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013». Συγκεκριμένα η θέση ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα είναι ως εξής:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Αριθμός ατόμων   ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ  ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ - ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

       (1)                 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΟΠΤΕΥΣΗΣ/ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι 12 μήνες με δυνατότητα παράτασης μέχρι το τέλος του προγράμματος που έχει οριστεί στις 31/12/2015, εφόσον η επίδοση του προσλαμβανόμενου κριθεί ικανοποιητική μετά τη λήξη του πρώτου έτους. Πληροφορίες αναφορικά με τις ειδικότητες, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και τους όρους της σύμβασης που θα υπογραφεί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από τον ΦΔΟΠΥΜ, από το έντυπο ανακοίνωσης υπ΄ αριθμ ΣΟΧ 2/2010 το οποίο διατίθεται από τα γραφεία του ΦΔΟΠΥΜ και την ιστοσελίδα του ΦΔΟΠΥΜ (www. fdparnonas.gr).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα – Υγροτόπου Μουστού, Άστρος Αρκαδίας, Τ.Κ. 22 001, υπ' όψιν κου. Μπόγλη Αργύριου [τηλ. επικοινωνίας: 27550 22021 (εσ. 4).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει το διάστημα από 22-07-14 έως 01-08-14.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ)· γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές à ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ).

Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού
Τμήμα Πληροφόρησης, Εκπαίδευσης & Δημοσιότητας
Άστρος Αρκαδίας, 22001
Τηλ: 27550 22021, Fax: 27550 22806

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκδηλώσεις